Käyttöehdot

Pääsivulle :: Kumppanuus ohjelma :: Lisää uusi linkki :: Tietoja Lookupista

§ LookUp Finlandin hakukone

LookUp Finlandin hakupalvelut tarjotaan sellaisenaan osoitteessa www.lookup.fi.

§ LookUp Finlandin oikeudet

LookUp Finlandilla on oikeus tallentaa ja julkaista sen tietokantaan kohdistuvia hakukyselyitä tilastointi-tarkoituksiin. LookUp Finlandilla on myös oikeus tallentaa käyttäjien julkisia tietoja kuten IP-osoitteita. Näitä tietoja ei kuitenkaan luovuteta kolmannelle osapuolelle.

§ Lookupilla oikeus poistaa sivustoja tietokannasta

Lookupilla on kaikki oikeudet poistaa arveluttavia, loukkaavia ja laittomia verkkosivuja omasta tietokannastaan, ilman ennakko varoitusta. Emmekä hyväksy kyseisten sivustojen lisäämistä tietokantaamme, koska lisättyjä linkkejä ei käsitellä aineiston perusteella ennakkoon.

§ Lookupin linkittämä sisältö

LookUpilla ei ole mahdollisuuksia valvoa henkilöitä, joiden tekemiä verkkosivuja tai linkkejä Lookupin hakupalvelu näyttää haun tuloksina. Lookup ei suodata sivustoja, joista automatisoidut hakutulokset kerätään. Lookup palveluja käyttävä haku saattaa palauttaa sellaisia sivuja ja linkkejä, joita joku voi pitää vastenmielisinä, sopimattomina tai hyökkäävinä. Me emme voi taata etteikö Lookupin haku voi palauttaa tarkoittamatonta tai vastenmielistä tulosta emmekä ota mitään vastuuta hakutuloksena näytetyn sivuston sisällön tai linkkien osalta.

§ Kieltäymys takuista

Lookup kieltäytyy kaikesta vastuusta ja velvollisuuksista Lookupin hakupalveluiden näyttämien tietojen tai materiaalin oikeellisuuden, sisällön, täydellisyyden, laillisuuden, luotettavuuden tai käytettävyyden tai saatavuuden suhteen. Lookup kieltäytyy kaikesta vastuusta koskien vahinkoja, jotka aiheutuvat Lookupin hakupalveluiden kautta ladattavista tai käytettävistä tiedoista tai Internetissä sijaitsevasta materiaalista.

LOOKUP HAKUPALVELUT TARJOTAAN SELLAISENAAN, ILMAN MINKÄÄNLAISIA TAKUITA. LOOKUP ERIKSEEN KIELTÄYTYY NIIN PITKÄLLE KUIN LAKI SALLII KAIKISTA ERILLISISTÄ, SISÄLTYVISTÄ JA LAKISÄÄTEISISTÄ TAKUISTA, JOTKA SISÄLTÄVÄT, RAJOITTUMATTA NÄIHIN, KAUPALLISISTETTAVUUDEN, KÄYTTÖTARKOITUKSEEN SOPIVUUDEN JA OMISTUSOIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDEN. LOOKUP KIELTÄYTYY TAKAAMASTA HAKUPALVELUIDEN TURVALLISUUTTA, LUOTETTAVUUTTA, TOIMITUSTA AJALLAAN JA TOIMIVUUTTA. LOOKUP KIELTÄYTYY KAIKISTA TAKUISTA HAKUPALVELUISTA HANKITTUJEN TIETOJEN TAI NEUVOJEN SUHTEEN. LOOKUP KIELTÄYTYY KAIKISTA TAKUISTA HAKUPALVELUIDEN KAUTTA VASTAANOTETTUJEN TAI MAINOSTETTUJEN TAI HAKUPALVELUIDEN VÄLITTÄMIEN LINKKIEN KAUTTA VASTAANOTETTUJEN PALVELUJEN TAI TUOTTEIDEN SUHTEEN, KUTEN MYÖS KAIKEN HAKUPALVELUIDEN VÄLITTÄMIEN LINKKIEN KAUTTA VASTAANOTETTUJEN TIETOJEN TAI NEUVOJEN SUHTEEN.

YMMÄRRÄT JA SUOSTUT SIIHEN, ETTÄ LATAAT TAI MUUTOIN VASTAANOTAT MATERIAALIA TAI TIETOA LOOKUPIN HAKUPALVELUSTA VAPAAEHTOISESTI JA OTAT SIINÄ HENKILÖKOHTAISEN RISKIN JA ETTÄ SINÄ YKSIN OLET VASTUUSSA SELLAISEN MATERIAALIN TAI TIEDON LATAAMISESTA SEURAAVASTA TIETOKONEELLESI AIHEUTUVASTA VAHINGOSTA TAI TIETOJEN MENETYKSESTÄ.

Asiakkaalla voi olla myös sovellettavan lain pakottavista säännöksistä johtuvia takuuoikeuksia, ylläolevia rajoitteita ei tällöin sovelleta. Asiakkaalla voi myös olla muita oikeuksia, jotka vaihtelevat sovellettavan lain mukaan.

§ Muutokset ehtoihin ja edellytyksiin ja Lookup hakupalveluihin

Me saatamme ajoittain muuttaa tai lopettaa palveluitamme ilman syytä ja ennalta varoittamatta sisällyttäen oikeuden lopettaa varoittaen tai varoittamatta, ilman velvoitteita suhteesi tai kenenkään muun käyttäjän tai kolmannen osapuolen suhteen. Varaamme oikeuden muuttaa näitä palveluehtoja ajoittain ilmoittamatta. Pidä itsesi ajan tasalla palveluehtojen suhteen, jotta olet tietoinen muutoksista.© Kaikki oikeudet pidätetään - LookUp Finland 2008